Villa Nai 3.3

Lokacija
Žman, Dugi otok, Hrvatska
Kategorija
Hoteli
Godina
2021.
O projektu

Trenutno najskuplji hotel u Hrvatskoj, Vilu Nai 3.3 na Dugom otoku, opremili smo projektiranim namještajom. Ovaj luksuzni eko hotel životno je djelo Gorana i Nives Morović, a ističe se svojim jedinstvenim položajem i asimetričnom geometrijom. ,,Hotel pod zemljom’’nastao je na stoljetnom masliniku, prati izohipsu terena te je potpunosti u skladu s prirodom. Investitori su ovim jedinstvenim projektom objedinili vlastitu proizvodnju maslinovog ulja, kušaonu te smještaj gostiju po standardima udruženja The Leading Hotels of the World.

Naš projektni zadatak je obuhvaćao kompletno dizajniranje projektiranog namještaja luksuznih apartmana, bara i retrobara restorana, recepcije s pripadajućim zidnim oblogama, trgovine s višestruko nagrađivanim maslinovom uljem NAI 3.3, prostorija za smještaj djelatnika te svih popratnim prostora unutar objekta.

Villa Nai 3.3 sadrži 8 delux smještajnih jedinica koje pružaju gostima visok stupanj udobnosti i luksuza. Iz njih se pruža očaravajući pogled maslinik i more. Jedna od posebnosti ovih apartmana su tri metra visoki walk-in ugradbeni ormari nepravilnog tlocrtnog oblika sa zaokretnim i preklopnim vratima izvedenim u Acrylu u visokom sjaju. Ormari imaju spojeve pod 45 stupnjeva, specijalne vodilice i okov, a obloženi su tankim alu profilima i staklom. Interijer smještajnih jedinica u potpunosti je u skladu s prirodom. Upravo zato su odabrani fini prirodni drveni dekori djelomično obloženi ogledalima.

Još jedan zanimljiv detalj u smještajnim jedinicama čine pisaći stolovi izvedeni u furniru sa staklenim policama i rasvjetom skrivenom unutar alu profila.

Važan zahtjev investitora bio je izvođenje specijalnih vrata apartmana, cigarette bara i saune s pripadajućim električnim bravama. Vrata su precizno ugrađena unutar zidova s kamenom velikog formata.

Primopredajom namještaja investitorima završili smo jednu lijepu i uspješnu suradnju u opremanju hotelskog objekta vrhunske kategorije.

Galerija
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, delux apartman, foto 1
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, delux apartman, foto 2
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, lobby
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, delux apartman, foto 3
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, vrata
  • Villa Nai 3.3, izvor: Morović Marking, bar, foto 2